diumenge, 29 d’agost del 2004

La companyia Dagoll Dagom comença a assajar al TNC l'obra 'Mar i Cel'

La companyia de teatre Dagoll Dagom ha començat aquesta setmana a assajar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) la readaptació de l''obra ''Mar i Cel'' d''Àngel Guimerà, que representarà en aquest teatre amb motiu del trentè aniversari de la companyia, segons ha informat el TNC. L''obra es podrà veure a partir del 21 d''octubre i avui han presentat un fragment de ''Mar i Cel'' i el tema musical principal.
L''obra és un relat sobre l''amor tràgic i incomprès de Blanca, una noia cristiana, i Saïd, un corsari morisc, en un vaixell enmig del Mediterrani. Carlos Gramaje i Elena Gadel interpretaran els dos protagonistes. El director d''aquesta obra de teatre musical és Joan Lluís Bozzo, el text és de Xavier Bru de Sala i la música i reorquestració és d''Albert Guinovart.
Fins al 2 de gener del 2005 Dagoll Dagom representarà aquesta obra al TNC, que ha informat que ja ha venut el 40% de l''aforament disponible. Una de les responsables de dramatúrgia de ''Mar i Cel'', Anna Rosa Cisquella, preveu que "la tercera setmana de gener comenci al teatre Victòria". En total estarà en cartell durant sis mesos.
Els altres actors del repartiment són Xavier Ribera-Vall, Pili Capellades, Ferran Frauca, Anna Argemí, Sergi Albert, Xavier Fernández, Salva Racero, Òscar Mas, Joana Estebanell, Miquel Cobos, Antonio del Valle, Carles Alexandre, Anna Moliner, Xavier Esparrach, Raul Grau, Joan Català, Isabel de Llano i Júlia Sesé. EUROPA PRESS