dimarts, 10 d’agost del 2004

Narcís Julià deixa el Girona per ser segon entrenador Porto

El director esportiu del Girona, Narcís Julià, ha anunciat avui el seu adéu al club català i, encara que s'ha mostrat reticent a explicar la causa d'aquesta precipitada decisió, ja ha transcendit que aquesta setmana s'incorporarà al Porto com a segon entrenador de Víctor Fernández.
Tots dos tècnics ja van coincidir al Saragossa, on Fernández va tenir Julià com a entrenador ajudant. De fet, Julià, que va complir tota la seva carrera futbolística en l'equip aragonès, es va incorporar després de la seva retirada al cos tècnic del Saragossa, on durant cinc temporades va ser el segon entrenador. Fa tres anys, Julià va acceptar l'oferta del club de la seva ciutat per convertir-se en el director esportiu d'un projecte que tenia com a meta la Segona divisió A.
Julià ha deixat clar que "me'n vaig del Girona perquè hi ha oportunitats en la vida que no pots deixar escapar i la que m'han posat davant és una d'elles".
Julià s'incorporarà en breu a la disciplina del Porto, que avui també ha presentat oficialment Víctor Fernández. ESPORT CATALA.COM