divendres, 27 d’agost del 2004

CiU aborda amb Solbes el suport als pressupostos

Una delegació de CiU, encapçalada per Josep Antoni Duran Lleida, es reunirà a mitjans de la setmana que ve amb el vicepresident i ministre d'Economia, Pedro Solbes, per negociar el suport de la federació als pressupostos de l'Estat per al 2005. La reunió, no obstant, no serà la primera dels dos polítics en les últimes setmanes per tractar aquesta qüestió. CiU va desvelar ahir que a finals del mes de juliol el ministre ja va rebre al seu despatx el cap de files de CiU a Madrid.
Després que els últims dies els dirigents d'Esquerra Republicana expliquessin els seus contactes amb el PSOE sobre pressupostos i anunciessin una reunió amb el portaveu socialista al Congrés, Alfredo Pérez Rubalcaba, per dimarts que ve, CiU no va voler quedar-se enrere en aquesta carrera per alçar-se amb el protagonisme negociador. Ahir, a través del seu portaveu adjunt al Parlament, va revelar les seves reunions passades i futures.
El democristià Josep Maria Pelegrí va explicar, durant la seva visita a les festes de Sants, que en aquests contactes preliminars amb Solbes i Rubalcaba, Duran Lleida ha exposat les tres prioritats pressupostàries d'aquesta federació nacionalista: inversions en infraestructures a Catalunya, foment de la investigació i innovació en el món empresarial i polítiques socials. EL PERIODICO.