dijous, 10 de juliol del 2008

Passa-ho!

CONGRÉS DEL PP, PITJOR IMPOSSIBLE

Iu Forn

Seu central del PP a Madrit. En una habitació fosca i plena de fum (els dolents sempre fumen) cinc persones decideixen les accions a realitzar per aconseguir donar la pitjor imatge possible durant el congrés del partit a Catalunya.

"A veure, el pitjor que podem fer, així d'entrada, és tornar a imposar el candidat des d'aquí... Sí, ja sé que això ho fem sempre i que podria ser que no impactéssim prou negativament, però les boniques tradicions cal mantenir-les. A més, és l'única manera d'aconseguir que els militants mai se sentin el partit com a seu... No, és clar, ni els nostres militants ni la societat catalana, per descomptat... Bona idea, sí senyor. Imposar-lo passant per sobre de tres candidats encara no ho havíem fet mai. M'agrada molt perquè dóna una imatge pèssima. ¿I què us sembla si, a més, a la persona que triem, li imposem una direcció ocupada per la mateixa gent que fa anys que manega el partit? Exacte, una tempesta en un got d'aigua per deixar-ho tot en mans dels de sempre, però posant una cara nova... Per descomptat que ha de ser una dona, però ¿que no segueixes la moda? No, és clar, teniu raó, això no és suficient per destruir la nostra imatge...

Estaria bé irritar molt els militants a veure si aconseguim que xiulin durant els discursos de la direcció que enviem des d'aquí. Això per la tele donarà una imatge molt lamentable... Sí, sí, i fem també que la nostra candidata i la Nebrera se les fotin durant els seus discursos. Amb elegància, però que se les fotin al coll. Serà un colofó inempitjorable. El que passa és que ara queda el postcongrés i el llistó del patetisme l'hem deixat molt alt. ¿Alguna idea? Genial, sí senyor!!! Com és que no se m'havia acudit? Per una banda la Camacho dient-li a la Nebrera que ha perdut i que s'hi foti fulles i, per l'altra, la Nebrera dient que la Camacho no és ningú i que ella parlarà directament amb Rajoy... Sen-sa-ci-o-nal!!! Pitjor impossible!!! Missió acomplida.

AVUI