dijous, 31 de juliol del 2008

10a caminada nocturna per les Gavarres

Un any més l’associació bisbalenca ESPOC organitza la Caminada Nocturna per les Gavarres, Memorial Lluís Font Rubio, que el proper dia 2 d’agost arriba a la seva desena edició.

Amb més de 900 participants l’any passat, la caminada es consolida com una activitat tant per a joves com per a grans, tant per a aquells a qui agrada fer esport, com per a aquells que busquen una activitat diferent i original per a un dissabte a la nit.

La Caminada Nocturna s’organitza des de fa 10 anys cada primer dissabte d’agost, que aquest any cau el dia 2. Us hi podreu inscriure a partir de les 22 h i fins a les 23.30 h i sortir immediatament.A l’arribada podreu recollir un petit obsequi de record: la samarreta dels deu anys.El recorregut previst enguany, d’aproximadament 15 quilòmetres, és el següent: piscina municipal, font de l’Arbre, palanca de Cruïlles, mas Salelles, alzina grossa de can Salelles, mas Aldrich, mas Llobet, can Coia, molí de can Coia, resclosa del molí d’en molines, pont de les Dobles, can Molines, mas Massaller, mas Ros i la Bisbal.

Com cada any, a l’arribada us espera la xocolatada i la possibilitat de remullar-vos a la piscina.

Us recordem que cal portar llanterna, roba i calçat adequat, banyador i tovallola i moltes ganes de passar-ho bé i gaudir de la natura.

Us hi esperem a tots!!

Una cordial salutació,

ESPOC