divendres, 11 de juliol del 2008

Passa-ho!

CATALUNYA ESPOLIANT ESPANYA

Iu Forn

Hola, som els intel·lectuals independentistes ejpañols. Ja sap, els que només ens intel·lectualitzem a favor del nacionalisme ejpañol excloent i identitari. Doncs res, que hem vist l'estudi aquest de la Generalitat sobre balances fiscals i ens hem escandalitzat molt. Quina vergonya!!! Quin robatori a mà armada!!! Quin espoli més descarat!!!

O sigui que ells mateixos (i mateixes) reconeixen que, amb dades de l'any 2005, de cada tres euros que paguen a l'Estat, resulta que els en tornen dos. Però, això què és!!! Però, és que és il·limitada la insolidaritat i l'egoisme d'aquesta colla de xoriços, o que? Ara, més que mai, és urgent imposar-los un nou model de finançament que acabi amb aquesta situació tan injusta. Home (i dona), no es tracta que l'Estat es quedi tres euros de cada tres, però, com a mínim sí 2,99. Total, per a què volen els diners? Si tenen un servei de rodalies modern i eficaç. I una xarxa elèctrica... Vénen experts de tot el món a copiar el sistema cable cau sobre cable, tot fa peeefff i un any després encara no sabem exactament per què ha fet peeefff. I les autovies? Què me'n diu, de les autovies? Tot Catalunya és una immensa autovia de tres carrils que no només és gratuïta, sinó que et paguen per circular-hi. I ara, si ens permet, hem de fer una trucada.

"Fede J.? Escolta, que som els intel·lectuals. Mira, que hem fet un altre manifest... Sí, aquest és contra l'espoli i el robatori a què ens sotmeten dels catalans... Sí, sí, una colla de lladres egocèntrics, ja ho pots ben dir, ja... Mira, que ja tenim la primera llista de signants... Sí, sí, totalment comprovada, com totes les que fem. Apunta: els Wailers, Chuck Norris, Quico Llons, Chanquete, Winston Bogarde, Naranjito, la gosseta Laika i Leticia Sabater. Aquesta última està com a intel·lectual i per cognom, que fa molt de manifest, oi? Ah, i una pregunteta: aquesta vegada ens ho ingresses o envies un taló?"

AVUI