dimarts, 19 de desembre del 2006

incongruències de la vida



Si surts de Girona per anar a Sant Dalmai triaràs segurament la carretera que uneix Girona amb Santa Coloma. A cada senyal de trànsit o semàfor hi trobaràs cartells en contra de la línia de molt alta tensió, la famosa MAT. Ara que ve de nadal i encara més si és de nit, quan arribis a la recta d'Aiguaviva hi trobaràs a la rotonda d'entrada una gran il·luminació que t'assenyala que ja ha arribat el nadal. Miles de kilowats d'electricitat gastats en llums de nadal. O sigui, Aiguaviva està en contra de la MAT però es gasta no sé quants euros en llumets. Siguem una mica conseqüents. Si estem en contra de la MAT deu ser perquè no s'està d'acord amb l'augment d'electricitat, que si el paisatge ha de ser sostenible, que si destrossa els Pirineus, etc. O només s'està en contra perquè passa per Aiguaviva?. Sí a la MAT però no per aquí.
I també em fan gràcia pintades que hi ha per Vilobí que diuen: el poble diu no a la MAT. Perdó, però quin poble ho ha dit? S'ha fet un referèndum? Algú ha demanat la meva opinió? No anem dient el poble diu perquè jo també puc escriure pintades dient que el poble diu no sé què.
I finalment, si us plau, que es canviïn aquests fanalets que pengen de les faroles ... les típiques estrelletes, campanes o la tradicional frase Bones festes. I que s'encenguin el dia 20 i es treguin el dia 7, no cal que hi estiguin penjades dos mesos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La MAT no molesta només pel fet que passa per Aiguaviva i espatlla el paissatge... ja que t'agrada tant opinar i refleccionar. No creus que la MAT no hauria de passar ni per Aiguaviva ni per cap altre poble, ja que aixo provocara milers de malalties, cancers, anemies, leucemies i tot tipus de malalties cardiovasculars??? t'hauries d'informar abans d'opinar.