dimarts, 19 de desembre del 2006


I si Air Madrid fos Air Catalunya?
Passa-ho!
Iu Forn

Sort n'hi ha dels mitjans de comunicació independents que lluiten per la veritat. I com reconforta comprovar que aquesta llavor regada amb la pluja fina del cada dia, dóna fruits. Ahir vam gaudir d'un nou exemple. El diari El Mundo publicava una carta signada per Carlos Ruiz, de Madrid, titulada El tancament polític d'Air Madrid.
"Senyor director: ¿S'hauria atrevit el govern a tancar tirant pel dret una companyia que es digués Air Catalunya? ¿No haurien reflotat aquesta empresa argüint qualsevol circumstància d'interès públic? ¿No és casualitat que aquest tancament coincideixi amb l'inici de Vueling, companyia de baix cost establerta a Barcelona? ¿No és una casualitat que coincideixi amb la idea de fer del Prat l'aeroport de referència a Espanya per a vols de baix cost? Amb Madrid tothom pot mostrar-se dur. És políticament correcte".
Sen-sa-cio-nal. Llàstima que ara mateix un servidor estigui fent servir les mans per teclejar aquest article, perquè si no aplaudiria fins a rebentar-me-les. Si senyor!!! No poden dir-se més veritats en tan poc espai. Efectivament, com apunta molt bé el gran Carlos, la companyia Air Madrid ha estat tancada per afavorir l'aeroport de BCN. Sí, perquè gràcies a aquesta decisió maligna en contra d'una pobra empresa que fins ara havia ofert un servei impecable i puntual, el Prat perd 4 dels 13 vols transoceànics que acollia fins ara. Amb la nosa que fan aquest tipus de vols a Catalunya, oi? Però en Carlos posa el dit a la nafra quan apunta l'interès per beneficiar una empresa catalana com Vueling. Esclar, Vueling fa les mateixes rutes (o més) que Air Madrid i, com que acaba d'iniciar ara mateix les seves activitats i no el març del 2004 quan la van inaugurar, Air Madrid era una nosa que calia eliminar.
Per molt que els mitjans de comunicació catalans intentin imposar l'omertà, la gent no és ximpleta i s'adona de la veritat. Aquest cop també.