dimarts, 19 de desembre del 2006

quina colla de pallassos



DILLUNS, 18/12/2006 - 20:53h
Els joves d'EUiA retiraran tots els símbols franquistes de Catalunya i els enviaran a la Moncloa


Alternativa Jove, les joventuts d'Esquerra Unida i Alternativa, volen retirar tots els símbols franquistes que encara hi ha en edificis de Catalunya i enviar-los al palau de la Moncloa de Madrid. D'aquesta manera, segons ha explicat el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, els joves deixaran ben clar que no estan d'acord amb el projecte de llei de la memòria històrica aprovat pel govern espanyol. La campanya començarà l'1 de gener i acabarà el 18 de juliol.
Jordi Miralles diu que la campanya s'ha de portar a terme per 'netedat democràtica i per respecte a les víctimes del franquisme'. El projecte de llei de la memòria històrica, tal com està redactat ara, prohibeix els símbols franquistes en edificis de titularitat estatal i es limita a 'recomanar' als ajuntaments i a les comunitats autònomes que facin el mateix.

VILAWEB

Espero que el conseller d'Interior, soci d'EUiA, faci detenir a tots els qui ho intentin. Si els polítics són incapaços d'aconseguir les coses, no cal que vagin llançant els seus joves a fer-ho. Per què no ho fa en Miralles?