dilluns, 3 de setembre del 2007


Passa-ho!
RESANT PERQUÈ FUNCIONI TOT
Iu Forn


Són les sis del matí del 3 de setembre del 2007 (ui, justament avui) i a la conselleria de Miracles hi ha una activitat frenètica. El conseller és al seu despatx dirigint l'operatiu especial de retorn oficial de vacances. L'acompanyen el conseller de Paciència, la d'Etpreguemsenyor, el de Marededéu Ajudan's, la de Hot·tia-Hot·tia Queavuinofallires i Víctor Morlan, que hi és d'incògnit (bé, i perquè no tenia on anar a esmorzar). Tots ells (i elles) estan acompanyats dels millors tècnics... dels millors tècnics del Vaticà i de la resta de religions existents al món, esclar. Escoltem l'ambient que s'hi viu:
Quants ciris tenim desplegats a l'Estació de Sants? Només mil milions? Que Obres Públiques n'enviï mil milions més. No, home, no, com vols que els encenguin amb els generadors? Amb llumins, coi, amb llumins. I jo què sé per què s'encarrega Obres Públiques dels ciris! A veure, tots els trens porten ja estampes de sants als vagons? Perfecte. Per cert, ha estat una bona idea posar bancs de missa al tren de l'aeroport. Les pregàries dels passatgers ens poden ajudar molt.
¿Tenim ja informe de situació de la xarxa elèctrica? Encara no? Truqueu immediatament al director general de Dits Creuats i li dieu que si cal reforçar el proveïment de cinta aïllant, pot agafar el cel·lo del meu despatx. Vull línies obertes amb en Benet, amb la Meca i amb el Dalai-lama. Com que quin Benet? Coi, el XVI. Aviseu tots els funcionaris que d'aquí a cinc minuts comença la roda energètica en què tots agafats de les manetes mirarem cap a l'aeroport.
Esclar que és perquè no s'espatlli la cinta de les maletes, per què vols que sigui? Sí, poden portar potes de conill i espelmes de colors. No, els anul·ladors d'energies negatives, els conjurs d'alta màgia, les fades, els follets i les creus de Caravaca són exclusivament per a la AP-7. ¿Ha arribat Abracadabra Puig, el subsecretari d'horòscops? Sí? Molt bé, doncs tot és a punt. Ara ja pot venir el caos, que estem preparats... o no?