dimarts, 11 de setembre del 2007


Educació recorre a internet per cobrir les 90 places vacants pel curs que comença demà



El director dels serveis territorials d'Educació a Girona, Andreu Otero, va confirmar a l'alça les dades del sindicat USTEC-STEs en assegurar que la demarcació tenia divendres passat 90 places vacants en escoles i instituts de la demarcació. Per aquest motiu, el departament va penjar a internet la convocatòria de vacants, i ahir va confirmar que ja havien rebut «unes cent peticions via correu electrònic per cobrir les places». És un sistema que ja s'ha utilitzat en altres ocasions i que aquesta vegada ha servit per accelerar tot el procés, tenint en compte la proximitat del començament de curs.
En la roda de premsa d'ahir al matí, Otero va garantir que el govern faria tot el possible perquè les places vacants es cobrissin ahir mateix, «si fa falta fent un esforç telefònic» per avisar els professors i mestres de la nova destinació. El titular d'Educació a Girona va argumentar que s'arriba a aquesta situació de tenir vacants a pocs dies de començar el curs «pel dret sindical per demanar mitja jornada i la possibilitat dels interins de renuncia a la plaça si és de mitja jornada». De totes maneres, Otero va voler desdramatitzar la situació, i considera que «si un centre comença sense mig professor que li pertoca, no es pot dir que no es comença amb normalitat el curs».




Encara que no us ho cregueu, feu-ho. Sóc un dels 100 peticionaris i un dels 90 agraciats amb un interinatge, això si a mitja jornada, a Figueres.