dissabte, 29 d’abril del 2006

Millor que no busquin gaire ...

Arrestats 2 guàrdies civils per robar a viatgers al Prat

Els agents es quedaven amb diners en efectiu de passatgers estrangers

Van ser els seus mateixos companys de la Guàrdia Civil els que dilluns passat van detenir dos agents acusats de robar diners a passatgers de l'aeroport del Prat. Els van atrapar in fraganti, després d'haver robat, presumptament, 100 euros a un pakistanès que intentava volar al seu país amb diner negre.
Un dels dos guàrdies civils, que fa poc més de dos anys que està destinat al Prat, ja va ser denunciat pels seus companys per pràctiques similars, van explicar fonts de la investigació. De fet, l'agent estava a l'espera de judici per aquest delicte, per això no se l'havia apartat del seu destí a l'aeroport, "però se l'investigava", van indicar.
Segons sembla, els últims mesos s'havia aliat amb un jove guàrdia civil en pràctiques, que ja ha estat expulsat fulminantment de l'institut armat. "El contracte de pràctiques permet aquest tipus d'acomiadaments davant una falta molt greu", van afegir les mateixes fonts.
Els dos agents es dedicaven a robar a la badada diners a immigrants que sortien d'Espanya per l'aeroport del Prat amb importants sumes d'euros, segons va avançar ahir el diari ADN. Qualsevol passatger pot treure d'Espanya lliurement quantitats que no superin els 6.000 euros. Tot el que excedeixi aquesta suma està sotmès a determinades taxes.

EL PERIODICO