Sembla que des de dimecres a la nit hi ha hagut una sèrie d'aparicions a Sant Dalmai. Més informació a la pàgina web dels llobatons.

... fa més la constància d'una gota que la força d'una onada ... ... el pessimista es queixa del vent, l'optimista espera que canvïi i el realista ajusta les veles ... ... tinc quatre lectors als qui cada dia els dóno les gràcies perquè llegeixen bé allò que jo escric malament ... ... no apostis mai pel cinc perquè cada dos per tres surt sis ...
Està a punt de començar, com és tradició cada any, la Feria de Abril de Catalunya. Però des de fa uns anys aquesta celebració aixeca polseguera a causa de les enormes subvencions públiques que rep, la manca de transparència pel que fa als comptes, possibles tractes de favor o la raó per la qual existeix aquesta festa aquí.
Quin és l'origen d'aquesta festa a Catalunya? Si voleu llegir l'article complet cliqueu aquí. Si no, aquí n'extraurem les idees principals:
El patrocinador del Madrid la temporada que viene?
Pues Actimel, porque refuerza las defensas.
¿Porque al Madrid le llaman SEUR?
Porque los paquetes salen de noche y a las diez de la mañana están en el
entrenamiento.
Aquest matí a primera hora he anat a l'entitat on vaig contractar la hipoteca i els he dit, textualment: "Mirin, ke a partir d'avui li passin l'import de la kuota mensual a l'Ajuntament de BCN. Ah, i la resta de rebuts ja vindré a buskar-los personalment perkè, saben kè passa, que m'instal·lo en una kasa okupa i encara no sé en kina. O sigui ke, de moment, tindré una adreça incerta. Enkantat d'haver-los konegut i ke mori el kapital".
I sap per què aquest matí he fet això? Home (i dona) és la reacció normal després de llegir que l'Ajuntament de BCN ha ofert un pis de protecció oficial i diners a uns okupes perquè abandonin un edifici en què, com és evident, s'estaven il·legalment. És la notícia que ens canvia la vida a tots (i a totes). Ciutadans (i ciutadanes), s'ha acabat arribar justet a final de mes (o no arribar-hi) per culpa del rebut de la hipoteca. Fem-nos tots okupes i a viure. I espero que amb mi vinguin, per exemple, els adjudicataris dels pisos de protecció oficial que van ser sortejats a Badalona l'any 2000. Sis anys després només saben que de 900 habitatges promesos se n'han fet 103. ¿Per què aquestes 797 parelles que encara no tenen pis han de continuar esperant pacientment que l'administració solucioni un problema que ella mateixa ha creat, oi? Au, tots a okupar i a esperar el pis de protecció oficial.
Bé, i també espero que en aquesta aventura m'acompanyin els veïns del casal okupa del carrer Sant Pere Més Baix de BCN. Ni s'imagina que contents que estan per poder suportar cada cap de setmana des de fa cinc anys macrofestes amb presència de més de mil persones. Miri si són unes trobades multiculturals que la batalla campal del passat mes de febrer va acabar amb un membre de la Guàrdia Urbana en estat de coma a causa d'una pedrada.
Vinga, va!!! Què fa encara a casa seva? Okupem-ho tot i a partir d'aquí exigim els nostres drets.
AVUI La vida Según Quino…………..”
...Pienso que la forma en la que la vida fluye esta mal. Debería ser al revés: Uno debería morir primero, para salir de eso de una vez.
Luego, vivir en un asilo de ancianos hasta que te saquen cuando ya no eres tan viejo para estar ahí. Entonces empiezas a trabajar, trabajar por cuarenta años hasta que eres lo suficientemente joven para disfrutar de tu jubilación. Luego fiestas, parrandas, drogas, alcohol. Diversión, amantes, novios, novias, todo, hasta que estás listo para entrar en secundaria…
Después pasas a la primaria, y eres un niño (a) que se la pasa jugando sin responsabilidades de ningún tipo…
Luego pasas a ser un bebé, y vas de nuevo al vientre materno, y ahí pasas los mejores y últimos 9 meses de tu vida flotando en un líquido tibio, hasta que tu vida se apaga en un tremendo orgasmo…
¡¡¡ESO SÍ ES VIDA!!!
País de cortados
La versió oficial diu que al centre de Roma no hi han construït mai un metro perquè allà hi forades i et surt un imperi. La versió real és que no volen foradar perquè el subsòl de la ciutat està, efectivament, ple de restes, però de col·legis electorals en ple funcionament. És que fan el recompte en nombres romans i tot s'alenteix tant que ara ja van per la meitat de l'escrutini de la votació que va organitzar Juli Cèsar entre Pompeu i Cras a veure qui dels tres anava a la Gàl·lia a buscar tabac.
I miri que en principi unes eleccions són una cosa senzilla. Es tracta que uns senyors i unes senyores votin uns altres senyors i senyores. Qui treu més vots guanya. Doncs no, la qüestió és complicar-ho cada cop més amb lleis i més lleis que tenen com a objectiu que hi hagi vots amb més valor que altres. Llei electoral, en diuen.
L'opinió publicada per aquí apostava per Prodi, d'igual manera que a les eleccions americanes el candidat era un ja desaparegut Kerry. No li nego que si un servidor hagués hagut de votar a les eleccions italianes, mai de la vida ho hauria fet per Berlusconi. Em repugna com a polític, com a empresari (per dir alguna cosa) i com a persona. Ara bé, me'n guardaré prou de criticar els electors que l'han votat, sobretot perquè si jo fos italià no sé si tindria motius per donar-li el meu suport o no. I, miri, aquí tampoc estem en condicions d'anar donant lliçons de democràcia quan a Itàlia ha votat el 83,6% del cens i aquí, a poques setmanes d'un referèndum, donen com a gran èxit una participació de poc més del 50%. De la mateixa manera, me'n guardaré prou de relacionar la caiguda de Berlusconi amb la del capo mafiós Bernardo Provenzano. Sobretot perquè aquí, efectivament, ha esclatat el cas Marbella, però el litoral (i el que no és litoral) va des de Port Bou fins a Irun. I en tants quilòmetres hi caben centenars de Marbelles (i de Provenzanos).
AVUITeologia i secularització a Espanya. Als quaranta anys de la clausura del Concili Vaticà II. Així es diu el text, de més d’una vintena de planes, que els bisbes de l’Estat han consensuat en la seva darrera assemblea plenària i van presentar ahir en roda de premsa. El document es divideix en diversos apartats, i n’hi ha un dedicat a la «moral de la sexualitat i de la vida», en què la jerarquia eclesiàstica recupera la seva línia més retrògrada i exalça la «virtut de la castedat». En concret, el text diu: «L’Església considera pecats greument contraris a la castedat la masturbació, la fornicació, les activitats pornogràfiques i les pràctiques homosexuals. L’ensenyament cristià sobre la sexualitat no permet banalitzar aquestes qüestions ni considerar les relacions sexuals com un simple joc de plaer». Els bisbes defensen el sexe en el si del matrimoni format per un home i una dona, i únicament i exclusivament amb la finalitat de tenir descendència: «Si se separa la finalitat unitiva de la procreadora es falseja la imatge de l’ésser humà», destaca el document. Malgrat això, rebutgen la fecundació assistida, que qualifiquen de «no admissible». I també tornen a condemnar l’avortament i l’eutanàsia, dels quals diu que són «accions greument desordenades, lesives de la dignitat humana i oposades als ensenyament de Crist».
En el text, els bisbes responsabilitzen els grups de catòlics progressistes de l’actual crisi religiosa. Els acusen de fomentar la confrontació amb l’Església i de donar-ne una imatge deformada, així com de provocar l’«escàndol».