dimarts, 16 d’agost del 2011

Dia 35. L’últim que ens quedava per tastar: el cocodril!

En el nostre tercer dia a Cairns, hem agafat un trenet (una barreja de tren groc, de tren pinxo de Banyoles i de cremallera de Núria) que ens ha dut fins a Kuranda, un petit poble que va néixer gràcies a la troballa d’or en les seves proximitats. Gairebé dues hores de tren que ens ha deixat envoltat de carrers amb paradetes i mercats de tot tipus: joieria, roba, menjars ... I ha estat on hem dinat (una taverna alemanya) que hem pogut delectar la darrera carn típica d’Austràlia que encara no havíem provat: la carn de cocodril. Després del cangur i camell, aquest rèptil ha acabat també al nostre estómac. Després de fer un vol pel poble i pel riu que el creua, hem tornat agafant un telefèric força espectacular i elevat.
Ara hem arribat a l’hotel i mentre escric la crònica, la Mireia està ballant zumba amb un centenar de persones més a l’esplanade en una de les classes organitzades per mantenir el cor jove. I si aconseguim penjar la crònica serà gràcies al senyor Mcdonalds i al seu wifi que, després de lluitar-hi ahir, sembla que ja sabem com aconseguir-lo amb facilitat.