divendres, 26 d’agost del 2011

De la nena maca al toquem-la sense que se n'assabentin

Com deveu haver sentit en els darrers dies, la sagrada Constitució Espanyola serà reformada. Però no us penseu que és una reforma de punts substancials que han de ser modernitzats ja que una constitució amb 33 anys d'existència potser ja no és tant vigent com abans. Reformen el Senat perquè sigui una cambra de representació territorial i no un cementiri d'elefants com ho és actualment? No. Introdueixen canvis fiscals perquè altres comunitats autònomes puguin accedir al concert econòmic? No. Ni tant sols perquè una dona pugui ser reina? Però què dius! Les reformes es fan com ho han fet el PSOE i el PP. Amb "nocturnidad y alevosía". De nit, pactant els dos grans partits polítics. I, evidentment, sense referèndum. No sigui que els ho tombem. Per tant, la tant sagrada constitució que no es pot canviar perquè trenca la unitat d'Espanya quan ho demanen els anomenats "nacionalistes", ara sí que val perquè ho fan els "constitucionalistes".

PD. Per a mi, tant m'és si la reformen com si la deixen com està. El que realment desitjo és tenir una altra constitució. I no l'espanyola.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJcx0YE2sY1y-lWge5stTT0e19-YtZPx72qEWYBpIkOBcsY10EDiZ47CMDfgElF4f8xDaBpzQlQ_3Ggce79G32i4YmBig7uW9ZFbsy20XwGMD-IrhRe4ReGWa1gVJft0hXHZE/s320/constitucion.jpg

1 comentari:

Unknown ha dit...

I el temps que fa que l'hauríem de tenir! Salut!