dissabte, 6 d’agost del 2011

Dia 23. Passejant per l'Uluru

Ens hem llevat a les 5 del matí després de passar la nit en un swap (una mena de bivac) ja que havíem d’estar a punts per veure la sortida del sol a l’Uluru. Després d’esmorzar, motxilla i fer la volta a l’Uluru (uns 9 quilòmetres), tot observant les seves majestuoses parets. Més tard hem visitat el Centre Cultural i al final una visita guiada amb un aborígen. Després cap al campament base, dinar i carretera i manta cap a Kings Canyon (un Gran Canyó del Colorado però a l’estil aussie). Durant el trajecte, ens hem aturat al costat de la carretera per agafar llenya per fer el foc pel sopar. Aquí, si no t’ho fas tu no menges! Arribarà un dia que haurem de caçar cangurs o camells ... Després de veure en directe un bosc cremant (focs intencionats per regenerar la terra), hem arribat al camp base d’avui. Ara toca sopar (no sé amb què ens deleitaran avui) i, segurament, nit en un swap (tot i dormir al ras, s’està més calent que dins una tenda). Us ho assegurem!


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Eeeeeeeeeeeeeeei!!! Com va això???

Ostres, ara he descobert aquest bloc! No sabia que ja existia abans! Ja n'estaré al cas, ja! hehhe Jo sóc a Finlàndia des de fa 3 setmanes i m'hi estic instal·lant lentament. Tot va molt bé per aquí dalt. Espero que tu també, ja veig que hi va!

Records!

Unknown ha dit...

Heu de posar un enllaç de subscripció! Que així la gent s'us hi afegirà ;)

jesús ha dit...

i com es fa això? Gràcies per seguir-nos!

Unknown ha dit...

Ei! Doncs només cal que editis una de les barres laterals i afegeixis un "gadget" tal com diu. Et sortirà un llistat de coses amb què pots complementar el teu bloc. El que et dic jo és el que duu per títol "seguidors".

Salut ;)