dimarts, 2 d’agost del 2011

Dia 21. Arribada a Alice Springs i preparant la ruta de 10 dies per l'Outback australià

A les 10 agafàvem un vol de Qantas des de Sydney a Alice Springs, al centre d'Austràlia. Durant el viatge ja veiem que el paisatge havia canviat i l'únic que es veia era sorra, pedres i arbres dispersos. Quan hem arribat a l'aeroport, res a comparar amb els altres aeroports. Al voltant de la pista d'aterratge tot és sorra i poca cosa més. Durant el vol, al costat hi havia asseguda una senyora que ens ha anat preguntat què feiem, d'on veníem i on anàvem. Ella anava a veure una amiga d'Alice Springs i llavors hi hem caigut ... i si li preguntéssim com anar a Alice Springs a veure si ens hi portaven? Doncs així ha estat. Hem baixat junts de l'avió i ja l'esperava la seva amiga que, molt amablement, ens ha dit si volíem que ens acompanyés a l'hotel. Ens hem estalviat uns quants dolars australiants ...

Un cop a l'hotel, hem fet una bugada per rentar roba i hem anat a fer un tomb per Alice Springs (que no té gaire res en particular) però ens ha sobtat la presència dels aborígens i que molts d'ells viuen en una mena de cases totes vallades. Ens ha fet la impressió com si fossin guetos. Potser estem equivocats.

I ara toca fer la maleta per demà, que ens venen a buscar molt d'hora per començar la ruta de 10 dies. A partir de demà, no sabem si podrem mantenir el mateix ritme de publicacions. Però s'intentarà!