dimecres, 10 de desembre del 2008

Passa-ho!

TARDÀ, ETO'O, EL CAC... I QUI CALGUI

Iu Forn

Que els mitjans ultranacionalistes espanyols necessiten tall per donar gust al brou d'on han de treure cada dia portades i programes de ràdio per mantenir obert el negoci basat en escampar odi i xenofòbia? Cap problema, aquí els catalans per al que hagin de menester. Digui-li Tardà, digui-li Eto'o "Saluda al campeón", digui-li Rubianes, digui-li CAC, digui-li com vulgui.

Si els mateixos que cada dia demanen l'abdicació del rei Joan Carles, que li diuen corrupte i que escampen les seves infidelitats conjugals com qui dóna menjar a les gallines, ara passen a ser els màxims defensors de la institució monàrquica només per mantenir els interessos del paràgraf anterior, cap problema, per a això estem els catalans. A la nevera mai els faltarà un Tardà, un Eto'o, un Rubianes, un CAC o cent grams de chopped. Català, és clar.

Si afirmar que Catalunya és com l'Alemanya nazi s'ha convertit per a uns quants en una activitat tan habitual com dur els nens al tobogan del parc infantil, res, home (i dona), res. Impunitat total i que la Fiscalia s'ocupi de temes realment importants per a la humanitat com un crit històric (que, si vol que li digui, un servidor no comparteix perquè som al segle XXI i no a Atapuerca). Ei, i en tot cas, per a qualsevol mena d'insult que es volgués expressar des del quilòmetre zero estant, per a això estem els catalans. Que vagin passant Tardà, Eto'o, Rubianes, el CAC, els Wailers o the Coconuts.

Que un partit polític aspirant a governar tingui tan pocs arguments que hagi de treure la pols al més que suat efecte sil·logisme segons el qual "Esquerra és dolenta i Esquerra governa amb el PSC; per tant, Montilla dimissió", cap problema, posi'm una de catalans. Picarem un Tardà, un Eto'o, un Rubianes, un CAC... ah, i unes braves.

La pregunta és: algun dia ens en cansarem i començarem a engegar aquesta xusma en fila índia o mantindrem la paciència tan nostrada?

AVUI