diumenge, 23 de novembre del 2008

Marxa d'Estanyol

Avui, dia amunt dia avall, fa 23 anys que vaig fer la meva primera marxa popular. Qui conegui la meva edat sabrà, doncs, que la vaig fer quan en tenia 5. Mítica marxa de les que hi ha, amb fred, pujades i baixades i esmorzar en arribar.

Doncs avui, després de molts anys de no fer-la (l'organització va estar uns anys sense organitzar-la i ja fa un parell o tres d'anys que l'han recuperada) hi he tornat a participar. Per l'hora que era (8 del matí) i el mes de novembre amb què ens trobem, el fred no era gaire intens (uns 3 graus).
Dos recorreguts a escollir, un de 10'8 i un altre de 18'3. Per evitar problemes de quilometratge en què tots ens hem trobat, he decidit per la curta. A més, és un territori poc planer i els quilòmetres acaben semblant molt més llargs del que ho són. Puja i baixa i torna a pujar, hem arribat fins al terme municipal de Sant Dalmai, passant per l'àrea de les Guilloteres.
Al final, 52 minuts i mig (no està gens malament tenint en compte el recorregut, a un promig de 4'52'') i una meritòria segona posició.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una Marxa fantàstica d'aquelles que val la pena repetir i repetir. Molt bona organització! Felicitats a tots els estanyolencs