dissabte, 30 de juliol del 2011

Ben arribats a Sydney!

A les 2 de la tarda ens han vingut a buscar la Kathryn i en Ben per dur-nos a l'aeroport. Hem arribat a la conclusió que la meva barba de 20 dies provoca inquietud en les forces de seguretat. Quan vam arribar de fer un tros del Camino, em van escorcollar a Sants ja que pocs dies abans havien detingut un etarra a Burgos (d'allà on veníem) i, sembla ser, fotia pinta d'etarra. Doncs avui, a l'aeroport de Brisbane, després de passar el control de maletes, m'han fet un escorcoll per un control ... de terrorisme internacional! M'ha fet una gràcia ...

Després d'això, tot correcte. Hem arribat puntuals a Sydney, ens han portat fins a l'entrada de l'hotel, ens hi hem instal·lat i hem anat a sopar sushi. Després hem trobat una taverna irlandesa i, evidentment, ens hem fotut una gerra entre els dos (s'adjunta mostra gràfica). Ara estem connectats des de l'habitació amb wifi de l'hotel. Demà i dilluns toca visita intensa de Sydney. Però serà demà. Bona nit!





1 comentari:

Victòria Oliu ha dit...

Això de la barba i l'escorcoll antiterrorista d'en Jesús demostra la gran intel·ligència de les "forces de seguretat".estem ben arreglats!