dijous, 28 de juliol del 2011

Dia 16. Penultim dia de curs d'angles i tarda amb la Martina

Si, ja sabem que avui anem tard. Son les 11 de la nit i encara no haviem escrit res al bloc. De fet, ja haviem rebut alguna queixa ...
Avui tocava mati i tarda a l'escola, aprofitant les darreres hores de curs. Despres de les hores de la tarda, hem quedat amb la Martina, una professora italiana companya de la Linda que haviem conegut fa dos divendres quan vam visitar el High School. Despres de fer shopping per Brisbane i anar a la Post Office, la Martina ens ha recollit i hem anat cap al Mount Coot-tha, una petita muntanya que hi ha als afores de Brisbane des d'on es pot veure tota la panoramica. Pels barcelonins, seria com el Tibidabo. Despres hem anat a fer una cervesa (una XXXX, evidentment) i al final hem acabat anant a casa seva a sopar-hi. Pocs minuts despres d'arribar-hi, ha aparegut el seu home, en David, que venia de correr perque s'esta preparant per la marato de Brisbane que se celebra el dia 8 d'agost. Evidentment, hem parlat del running i de les coses tipiques que fan els australians. Durant la conversa, en David ens ha preguntat si erem catalans, perque ho havia llegit en una novela d'en Vazquez Montalban. A les 10 del vespre agafavem el tren i hem arribat a aquestes hores. Cansats, ens posarem al llit. Pero ha estat un dia molt ben aprofitat.

Grazie Martina i David!


Vista des del Mount Coot-ha

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola companys, la família Portas Masmiquel us dona records.
Espero que aquí Austràlia tingueu millor temps que a Catalonia, quin estiu, per
fotre’s a plorar però almenys estem frescos.
Sapigueu que cada dia llegim el vostre bloc, espero que deixeu el pavelló català
ven alt, perquè si no saben qui es el poble català els hi feu sapiguer , no os foto mes la palliça seguírem les postres passes.
Al LORO amb la beer que sont pixats de cangur.


SALUT CATALANS RODAMONTS

jesús ha dit...

Gracies familia! No patiu que el pavello esta ben alt! Ahir ens van dir que si erem catalans i no espanyols perque acabava de llegir una novela d'en Vazquez Montalban. Espero que es millori el temps per aqui. Dema ja marxem cap a Sydney i comencem realment les vacances, havent acabat el curs d'angles. Ja us seguirem informant!