diumenge, 24 de juliol del 2011

Dia 12. Barbacoa

Aprofitant que ha estat el darrer diumenge que estarem a Brisbane (el proper ja serem a Sydney i marxarem de Brisbane un dissabte), hem fet una barbacoa a l'estil australià. Que quines diferències té amb les barbacoes de casa nostra? En primer lloc, la barbacoa no es fa amb foc sinó amb una planxa i amb gas. En segon lloc, cadascú es porta la seva carn. I, finalment, es fan uns postres més o menys generals per a tothom. Si ens fixem en el que beuen, hem begut una mena de vi blanc de poca graduació i cerveses, a més de les típiques coca-coles, això sí, amb ampolles de 1'25 litres i les de 2 litres amb una forma més ampla. Després de la barbacoa, una petita passejada per la platja per fer-ho baixar tot. Ja tenim menjar per tota la setmana perquè ens han deixat amanides, pastissos ...

PD. La truita de patata i ceba ha triunfat.
PD ´´. En Robert, el germà de la Pat, té un Pajero (de model de cotxe).