divendres, 4 de setembre del 2009

Un altre clar exemple de NIMBY

Ecologistes rebutgen els aerogeneradorsa l´Alt Empordà

El grup ecologista Salvem l'Empordà han iniciat una campanya contra el projecte de GAMESA per instal·lar 64 aerogeneradors a 32 municipis de l'Alt Empordà en considerar que "suposaria la destrucció de l'entorn tal com el coneixem i provocaria greus afectacions a la població".

La plataforma ecologista explica en un comunicat difós avui que davant el progressiu esgotament dels recursos energètics fòssils i l'escalfament global del planeta, cal impulsar un futur energètic basat en les fonts d'energia renovables, treballant per a una millora de l'eficiència i amb l'aplicació de noves tecnologies.

Això no obstant, consideren que malgrat aquesta realitat més global, "cal considerar una realitat més local com és el territori altempordanès".

DIARI DE GIRONA

Algun ecologista m'ho pot explicar? Ens diuen que calen energies renovables (eòlica, per exemple) però hi entaforen la frase que cal considerar una realitat més local ... O sigui, que sí als parcs eòlics però ben lluny de casa oi? Tant de mal fa un molí de vent davant de casa? Prefereixo això que una línia d'alta tensió o que una urbanització ... Si voleu, us dóno el meu permís per posar-ne un davant de casa ... (al lloc de Torre Bisbal per exemple ... :-p)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihCejTe7eS0R5zTdayuFgCebzwX25nggG8nuztIPhO70ovwcTO5oA77TpvKisHMPvg1ehykH46e3CbBcn6uUrwqsUMCrlWzU6vQtu6o1rCnVSZe_4nFxZ8bIDVFa6J-CrtW9Vp/s400/molins+de+vent.jpg