dissabte, 31 de gener del 2009

Us passo la crònica extreta del bloc d'en Xevi Avellana, un dels atletes que diumenge passat va córrer la marxa de Vilobí.

MARXA POPULAR VILOVÍ D'ONYAR

Com ja sabeu molts, per en Dani,en Llorenç i per mi, els 2 grans Objectius del any, amb mayuscules, son la Marxa de Viloví i el Campionat del mon de Triatló Super Super Sprint de Salitja, al agost. La resta de curses, marxes, maratons i mitjes, son una posada a punt. I avui era el gran dia, la 16 Marxa Popular de Viloví, que transcorre per els termes de Viloví, Salitja i Sant Dalmai, amb un recorregut de 15,7kms, segons el Gps.
Abans de sortir, la foto de rigor, per inmortalitzar el dia, escalfar 10' (és un dir), per treure una mica la fred, i a les 9h del matí, la sortida, aquest any desde dintre el col.legi. Salutacions desde aqui a L'Emili, dorsal nº1, al que feia temps que no veiem en una cursa. Tot i la fresqueta en que s'eixecava el dia, la sortida del sol ha fet que un cop iniciada la marxa, la sensació atmosférica fos molt bona, sobrant inclus algunes de les peçes d'abric que portavem.
El Equip "A", esperant la sortida de la marxa.
I així hem anat fent, tot un grup, format entre altres per en Dani, en Daniel, en Llorenç, en Sito, en Mero, i algun altre. Broma per aqui, broma per allà, hem anat sumant kilometres, hem encarat el tram dur de la jornada, desde Sant Dalmai fins al volcà de la Crosa, per mig de camins i amb unes vistes precioses, i un cop aqui, cap abaix, per anar retornant i superar les 2 ó 3 petites pujades que quedaven. Aquest cop, i seguint la tradició iniciada la setmana pasada a Blanes, hem entrat tot el grup, avui d'esquenes. El temps final, ha estat de 1h11'53", amb un ritme d'anar fent, apretant una mica de tant en tant, però sense arribar a forçar, que la setmana que vé toca Granollers.
Per finalitzar la festa, primer un bon esmorçar que ens han donat, a base de botifarra, amanides, café i galetes, i aprofitant que ahir feia anys, i seguint la tradició de cada any (aquest any ha fallat en Tià, que va ser el seu sant el dia 20- Felicitats-, i no ha pogut venir) ens hem empasat 2 ampolles de cava i el tiramisú de la foto. I ara, a preparar Salitja per l'agost...
El Tiramisú, avans de desapareixer per art de magia...