divendres, 30 de gener del 2009

XXI Marxa Anar-hi Anant de Bonmatí

Avui al matí he rebut un correu electrònic de Bonmatí recordant-me el dia de la marxa. Us passo la carta i el cartell.



Bonmatí, gener 2.009

Benvolgut/da company/a,

Un any més estem a punt d’engegar la MARXA ANAR-HI ANANT i és per això que, com a participant de l’any anterior, et fem arribar aquestes ratlles per a explicar-te la d’enguany.

Com sempre els dos nostres grans objectius continuen essent:

- Aconseguir una marxa on tothom s’hi senti a gust i hi pugui participar lliurament a la seva manera i on el que prevalgui sigui la participació i no la competició.

- Donar a conèixer els voltants del nostre poble; és per aquest motiu que procurem que sempre discorri per camins de terra i pel mig del bosc, procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge.

Aquest any et tornem a oferir tres recorreguts:

- Un d’uns 10 km.

- Un altre d’uns 15 km.

- I també un de més llarg d’uns 23 km. En aquest més llarg hi ha un tram de força dificultat (pugem a Sant Roc) i això comporta que el temps necessari per a fer-lo, sense comptar parades i a una marxa tranquil·la, pugui ser superior a les 5 hores. Per aquest motiu hi haurà un control de pas al km. 6 que s’haurà de passar abans de les 9 del matí; tothom que hi arribi més tard es veurà obligat a continuar pel recorregut mitjà.

I per acabar, t’espera com sempre una bossa d’obsequi i un bon esmorzar.

Desitgem que qualsevol dels tres recorreguts et complagui i t’esperem el proper 22 de febrer, a partir de les 7 del matí, al pati de les escoles, per tal de passar una bona estona tots plegats.

Per evitar les cues de l’últim moment, t’agrairíem que formalitzessis la teva inscripció abans del dia 22 per qualsevol dels mitjans que posem al teu abast; d’aquesta manera aquest dia només hauries de recollir el dorsal.

Cordialment,

L’organització