dijous, 16 de novembre del 2006

les fotos mai vistes de la cimera chirac-zapatero


M'acaben d'enviar la foto en què es veu com la brigada de l'ajuntament de girona retira la pancarta de l'ADAC a tres quarts de vuit del matí on deia: "Ni Espanya ni França, Països Catalans. Freedom for Catalonia". Gràcies Tevi.

La rambla i la plaça de l'oli plena de furgonetes dels mitjans de comunicació. A la plaça de l'oli han tret la pancarta de l'ateneu en què hi deia "Ni espanya ni frança". Vaja, la llibertat d'expressió de sempre


Els soldadets de plom a la plaça Catalunya, preparant-se per anar a la plaça del vi a tocar els himnes oficials. "Al ritmo de ar, todos a cagar"



En fila índia i marcant el pas


La partitura de la marsellesa i de l'himne anglès (?)


Ha arribat el carnaval a girona !!!!


Algú té un encenedor?


Aquests ho volen veure millor i per això es posen a sobre dels edificis ...


Prometo apoyar el estatuto que salga del Parlament/je promets appuyer le statut qui sort du parlement

7 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la rapidesa.

Anònim ha dit...

Déu n'hi dó tot plegat... Jo ara vinc de la manifestació del SEPC. Hauriem de reflexionar sobre si és normal que per aquesta colla de desgraciats vinguin a passar el dia aquí una mani protesta convocada des de feia mesos s'hagi hagut de desenvolupar amb tensió i amb 17 furgons de mossus impedint-nos els pas.
Salut!

Anònim ha dit...

Bon recull, sí senyor.

NI FRANÇA, NI ESPANYA:
PAÏSOS CATALANS!!

Salut!!

Anònim ha dit...

Ostres! Quina ràbia, no?

Realment patètic...Sort, sort encara, que vivim en una societat de lliure expressió, m'agradaria veure l'estat espanyol impedint aquest liberalisme, seria:

1- Igual que ara.
2- Pitjor, molt pitjor....

Amb perdó però els veïs que hi han a Catalunya, van força arratrasats com a creativitat sobre societats democràtiques liberals...

Anònim ha dit...

Bones fotos, tu, d'aquestes que no surten per la tele ni es veuen pels diaris. Magistral!

Anònim ha dit...

En nom de l'ADAC et dono les gràcies per haver fet pública la fotografia dels que ens han robat la pancarta penjada al nostre balcó. La llibertat d'expressió ens ha sigut negada un cop més.

VISCA CATALUNYA LLIURE !!

Rafael del Barco Carreras ha dit...

CHIRAC versus PUJOL
Rafael del Barco Carreras.
Lo publican los periódicos, 2004, Antonio de la Rosa Martí se pasa años cobrando de la Generalitat sin aparecer, él y varios más. Pujol mantenía a cargo del erario público gente que ni siquiera trabajaba para el CIU, su particular finca y partido (Antonio, franquista de toda la vida). NADIE SABE EN QUÉ O PARA QUIÉN TRABAJABAN, y a ningún juez, ni fiscal, se le ocurre denunciarlo. EL FISCAL JEFE VITALICIO MENA, no lee los periódicos, ni se enteraba de nada. DIEZ AÑOS PIDE LA JUSTICIA FRANCESA A SU EX PRESIDENTE. ¡Que sinvergüenza, utilizar los fondos públicos para promocionar y engrandecer su Partido con gente a cargo del erario de la Ciudad!.
O en Francia están todos locos, o en Cataluña lo normal es robar a la Generalitat, o sea al ESTADO, y nadie se sorprende, ¡esas cosas se llevan dentro!, el saqueo público es normal…robar al Estado…Madrid…!que se joda!. Y si, por ejemplo Narcís Serra, que también tuvo unos años trabajando para él al hermano Antonio, denuncia algún desfalco para lanzarse políticamente y de paso obtener dinero de Javier de la Rosa Martí, más franquista que su hermano Antonio, con busto del Dictador en su despacho (es de suponer que los socialistas cuando iban al Banco Garriga se persignarían)…pues fiscalía y jueces ya encontrarán a tres despistados para tenerlos en la cárcel tres años…
Ver… www.lagrancorrupcion.com