dissabte, 15 de gener del 2005

Un metge es nega a receptar supositoris perquè diu que indueix a l´homosexualitat

La veïna de Riells i Viabrea, Anna C., va quedar sopresa davant la reflexió d´un metge suplent del Centre d´Atenció Primària (CAP) de Breda, el qual li va dir, referint-se al seu fill, que «als nens, si se´ls subministren supositoris des de ben petits, se´ls pot induir a l´homosexualitat».
Els fets van succeir el 3 de gener passat al CAP de Breda, quan Anna C. va portar el seu fill de 13 mesos al centre per tal que fos visitat. Un cop allà, i quan va ser el seu torn de visita, el metge que la va atendre no era l´habitual, sinó un metge suplent. Un cop examinat el nen, aquest metge li va receptar uns antitèrmics per via oral per fer baixar la febre del nen. Anna C. es va estranyar i va dir al metge suplent si seria possible que li donés els mateixos antitèrmics però que fossin per via anal.
El metge des d´un bon principi s´hi va negar amb total rotunditat. Davant la negativa, la mare va insistir-hi, ja que els supositoris actuen d´una manera més ràpida en els nadons que no pas un medicament ingerit per via oral. El metge suplent s´hi va tornar a negar i la veïna de Riells i Viabra li va demanar que li donés una explicació coherent de per què s´hi negava. La resposta del facultat va deixar parada Anna C. «Em va respondre que si a un nen petit se li submistraven supositoris se l´induïa a l´homosexualitat. Jo no vaig saber com reaccionar, ja que em vaig quedar parada de la seva resposta. No me l´esperava en cap cas». Finalment, el metge suplent li va receptar els antitèrmics per via oral. DIARI DE GIRONA.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo no hem porte massa be amb els metges, pero..... alguna cosa podre fer per abogar pel diable:

-Argument cientificament provat: experiments de Sigmund Freud (experimentava amb els seus fills....) que demostren les fases per les que passen els essers humans al creixer:
1. fase oral
2. fase anal
3. fase falica
4. periode de latencia
5. fase genital

-Solen seguir la mateixa secuancia, del naixement a l'adolescencia

-Si una de les fases no es coberta,es a dir, no deixem que el nen la satisfaga (el veiem pegante culades a la cadira o tocantse i ficant-se coses a la boca i li impedim...), aixo creara problemes al seu futur

-Igualment provocarem problemes si allarguem excesivament una fase, per exemple, si hiperprovoquem la fase anal pot ser el nen no passi mai a la falica (la libido del nen es descentraria)

-No es homofob, es real, cal deixar als nens que passin les fasses, no hiperestimularles.

-A part:"...ja que els supositoris actuen d´una manera més ràpida en els nadons que no pas un medicament ingerit per via oral...", la absorcio (tb demostrat cientificament)es la mateixa!!!!! i ficar-li coses als nens per l'anus pot provocar obstruccions i malformacions (que el nen esta creixent!!, per deu!!) molt importants!!!a part de totes les infeccions que es poden provocar.... hi ha gent que no sap que la part en forma de > del supositori es la que ha de quedar mes externa en l'introduccio, es a dir, el fiquen tal torpedo americano...... i clar, com volen que aguante la pressió de l'esfinter???!!!! l'introdueixen al menys 2 vegades, irriten la flora del nen i despres agafa unes infeccions molt raretes...... (menys mal que aixo li servira per augmentar el seu equip inmunitari)

-Ja hi ha prou de parlar de culs!!!