dijous, 13 de gener del 2005

El segon guanyador del concurs literari és un altre dalmaienc, Jesús Martí

Vilobí d'Onyar.- El correu electrònic enviat per Jesús Martí ha resultat el guanyador del segon lot de llibres en el concurs literari organitzat per l'editorial Abadia i el Diari de Vilobí.

En aquesta segona s'havien setmana s'havien comptabilitzat un total de vint-i-un correus electrònics (18 amb la resposta encertada, 1 amb la resposta equivocada i 2 fora de termini) i ahir dimecres al vespre es va procedir al sorteig per a saber-ne el guanyador.

Va actuar com a mà innocent el guanyador anterior, Ferran Redondo (de Sant Dalmai, com Martí) i va fer de testimoni el veí del municipi Lluís Ball·llosera, en presència de l'editor Ramon Guitó i Pons.

Les butlletes no guanyadores encara tenen la possibilitat de guanyar un lot de llibres al final de les 10 setmanes, ja que entren automàticament en el sorteig de cloenda del concurs.

Avui dijous, publicarem la tercera pregunta i el termini per a respondre-la estarà vigent fins a la mitjanit del dilluns, dia 17 de gener.

D'altra banda, el dimecres vinent, dia 19 de gener, a les 9 del vespre, al local del DdV (plaça Nova, 5, de Vilobí) es farà el lliurament del premi del lot de llibres a Jesús Martí, que actuarà com a mà innocent per a saber el nom del guanyador de la tercera setmana del concurs.

La resposta correcta a la segona pregunta era que el Tirant és una obra anterior al Quijote. DIARI DE VILOBI