divendres, 14 de gener del 2005

O tots moros o tots cristians

Que sapiguem, les manifestacions convocades per batasuna són il.legals perquè batasuna és un partit il.legal. En canvi, les manifestacions convocades per falange espanyola són legals perquè la falange és un partit legal.
Avui el senyor Atutxa, president del parlament basc escollit pel parlament, i aquest escollit democràticament, ha entregat al Congrès espanyol el projecte d'estatut basc, aprovat per majoria absoluta pel parlament basc, escollit democràticament també. A fora, una vintena de simpatitzants de Falange l'han escridassat.

Com és que es permeten unes coses i les altres no? O tots moros o tots cristians. És que potser es poden defensar segons quines idees sense tenir cap mena de problema i en canvi defensar-ne unes altres és il.legal? Si segons ells batasuna és un partit il.legal, és que no ho és Falange? No és Falange un dels pilars del franquisme, almenys en els primers anys, segurament els més repressius? Per què es fan els ulls grossos en alguns temes i en altres no?

I un altre cop s'ha demostrat el talante del psoe. El mateix que el del pp. Ja se sap que en segons quins temes, la diferència entre els dos partits estatals és nul.la. Malauradament, cada cop hi ha menys temes on no coincideixin.