dilluns, 1 d’octubre del 2012

Un grapat més d'independentistes!

Mayor Oreja diu que els nacionalistes bascos i catalans van a "l'uníson" amb ETA al capdavant

L'exministre de l'Interior Jaime Mayor Oreja ha alertat aquest dilluns de la "crisi de nació" que segons ell viu Espanya i ha afirmat que els moviments nacionalistes basc i català van a "l'uníson", amb "una avantguarda en la ruptura, que és ETA".

"ETA no és només un grup terrorista, és un projecte de ruptura i s'ha posat a l'avantguarda de Catalunya i del País Basc en aquesta matèria", ha dit Mayor Oreja en una entrevista a la Cope.

A "l'uníson"

Segons el dirigent popular, la banda terrorista ha deixat de matar per debilitament de les seves organitzacions, però, "sobretot, perquè ha vist l'oportunitat històrica que pot trencar Espanya, perquè s'està acostant al poder al País Basc i perquè veu que Catalunya i País Basc estan a l'uníson".
Sobre les protestes al voltant del Congrés dels Diputats, Mayor Oreja ha dit que el que més l'inquieta és que es "retransmetin en directe per televisió".
"Em sembla un disbarat que cada dia es televisin més tots els problemes d'ordre públic amb càmeres de televisió, perquè al final s'està incitant a manifestar-se", ha argumentat l'exministre, per a qui "hi ha coses que excedeixen la prudència".