diumenge, 14 d’octubre del 2012

Mitja marató de Roda de Ter

Avui he participat en la meva vint-i-novena mitja marató, la de Roda de Ter, que ha estat el segon any que l'he feta. És una mitja marató completament diferent de la resta. Donen entrepà de botifarra i tot!

Que no serveixi com a excusa però fa deu dies que arrossego un constipat i encara no he fet net. Ja veureu perquè us ho dic.
Vam arribar a Vic ahir al matí amb la Mireia. Visita al mercat de Vic, la plaça Major ben engalanada de senyeres i estalades i salutacions a la càmera d'El Temps. Dinar a la capital osonenca, tarda de passeigs, sopar i cap a l'hotel a dormir.

Ben d'hora al matí, ens hem llevat, hem baixat a esmorzar a l'hotel i abans de les 9 ja érem a Roda de Ter. Ens hem trobat ràpidament amb l'Àngel i els dos David, en Ros i en Martí, que venien de Sant Dalmai compartint cotxe. Hem anat a fer un cafetó al bar, escalfament i sortida. Finalment, l'Àngel ha acabat fent la de 10 quilòmetres perquè també ha estat constipat tota la setmana i avui encara no estava al 100%.

Els primers cinc quilòmetres són per Roda de Ter i ha servit per sortir en les fotografies que feia la Mireia. Sortint de Roda i creuant el Ter, han començat els clàssics tobogans d'aquesta mitja marató. Al primer pujant, he comprovat que estava tapat i que no faria gaire bon temps. Per tant, he decidit posar-me a ritme de 4m30s el quilòmetre aguantant el màxim possible. En totes les mitges maratons es pateix però avui ha estat d'aquelles en què s'ha de saber patir i aguantar.

Finalment, he acabat fent 1h35m07s amb un ritme de 4m31s i sent la 15a millor marca personal. Us deixo fotografies i l'enllaç al wikiloc. I la setmana que ve, la marxa de l'Arboç!

Lluííííííííís!

Escalfant

Cares descansades. És el començament!

Una de les passades a prop de l'arribada. Aquí, en David Ros
 Cap al quilòmetre 4
 En David Martí

 L'Àngel

 El primer d'arribar, l'Àngel

A 200 metres de l'arribada. Quines ganes!

Segons finals per en David

El darrer esprint