dilluns, 1 d’octubre del 2012

I amb qui pensa pactar-ho? Amb el PSOE?

Navarro vol dur ara al congrés espanyol una reforma de la constitució

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anunciat que després de les eleccions del 25 de novembre portarà al Parlament de Catalunya una reforma de la constitució espanyola. En una entrevista a TV3 ha dit que el seu objectiu és que la cambra catalana avali la reforma per portar-la després al congrés espanyol i avançar cap a un estat federal.
Navarro considera que l'estat de les autonomies s'ha exhaurit, que cal canviar la constitució i també el senat, perquè esdevingui una cambra de representació territorial. Ha insistit doncs que el PSC defensarà la via federal, una opció que ha volgut remarcar que és 'a les antípodes del PP'.
També ha augurat que el PSC aconseguiria un resultat 'molt millor' del que auguren les enquestes. 'El dia 25 hi haurà una sorpresa electoral'. També s'ha compromès a configurar unes llistes plurals, en les quals hi haurà, per exemple, el batlle de Lleida i ex-rival a encapçalar el PSC, Àngel Ros.  A més, ha confirmat que també participarà en la campanya electoral Carme Chacón. 



Prometo que apoyaré la reforma constitucional que salga del Parlament de Catalunya. Us sona? I ull!, que torna la Chacón!