dilluns, 5 de novembre del 2007


Sarkozy viatja al Txad i alliberen les 4 hostesses


El suplici va acabar ahir per a les quatre hostesses del vol de Girjet acusades de cooperar amb l'ONG L'Arche de Zoé en el presumpte segrest de 103 nens del Txad i el Sudan que havien de ser adoptats per famílies franceses. El president francès, Nicolas Sarkozy, va marxar ahir del Txad amb les quatre auxiliars de vol i els tres periodistes francesos que acompanyaven l'ONG després d'una visita llampec de dues hores en què va reunir-se amb el seu homòleg txadià, Idriss Déby, per parlar de la frustrada operació de trasllat.


Mentre Sarkozy viatjava al Txad, el ministre d'Afers Exteriors espanyol, Miguel Ángel Moratinos, compareixia davant la premsa per anunciar l'alliberament de les hostesses. En fer-se oficial, Moratinos va assegurar que un avió de les forces aèries espanyoles les recolliria a París. Sarkozy, però, va fer escala a Madrid.




Que ens hem convertit en francesos? Ho pregunto perquè com ha estat el president francès qui ha anat al Txad a solucionar un problema amb una ONG francesa però que hi havia igualment persones del nostre país ... on són Zapatero i Moratinos?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

mmmm, segurament xq españa no te responsabilitat economica-politica sobre els ACP, que incloeix el Xad, y els negarien la entrada al pais...

jesús ha dit...

ACP?

I en Sarkozy si? Que no em diguin que el president d'un país no pot anar a un altre urgentment ...

Anònim ha dit...

crec que la pregunta que ens hem de fer és: què van fer les 4 hostesses i en Sarkozy durant el viatge?

David

jesús ha dit...

ostres david, la teva pregunta et deshonra ... se suposo que com a bones hostesses han de dominar el francès, sobretot l'oral ... per tant, amb en sarkozy el van anar practicant ... ara tu ara jo

Anònim ha dit...

ACP: Africa-Caribe-Pacífic. Y com no España va perdre totes les seues colonies a aquestos llocs, no s'ens permet l'entrada tan facilment.
A mi hem faria fastig fer res amb el Sarkozy, ves a saber que li va fer el Bush y jo no estaria a la altura....