dissabte, 24 de novembre del 2007


Passa-ho!
Rajoy, l'amic dels terroristes
Iu Forn


Però que desagraïda que arriba a ser la gent, oi? Vostès, senyors i senyores de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), vostès que han servit durant anys com a coartada argumental a l'estratègia (anomenada) antiterrorista del PP. Vostès, que amb el suport previ del PP, també el mediàtic, també, han estat l'excusa per elaborar un discurs excloent i sectari. Vostès, que han estat els elegits per apropiar-se de la memòria de totes les víctimes del terrorisme i de parlar en nom d'elles i de les seves famílies. Vostès, que han renegat de les altres associacions de víctimes que deien coses com per exemple: "¿I si en comptes de dedicar diners a llogar autocars per anar a les manifestacions, contractem psicòlegs?" Vostès...
Vostès avui convoquen una altra manifestació de les seves, concretament la setena, i resulta que Mariano Rajoy anuncia que no hi va. Traïció!!! I de les grosses!!! El paio treu l'excusa que és a Almeria. Però si el 25 de febrer del 2006 era a Santiago i va contractar un avió privat per poder estar amb vostès. Què ha passat aquí? Doncs que vostès ja no són rendibles. Fins i tot van dir-ho els de la Brunete Mediàtica, sector Telemadrid, programa Alto y claro de Curri Valenzuela: "Cómo se atreve (Francisco José) Alcaraz a marcar la agenda del PP".
A tres mesos i mig de les eleccions, Rajoy ha d'ocupar el centre i no li convé aparèixer al seu costat de vostès. I per això els traeix. Desenganyin-se, aquí el que hi ha és molt nacionalista infiltrat (o més). Nacionalista dels altres, dels dolents, vull dir. I al seu costat de vostès mateixos ja només hi queden els bons. A saber: la COPE Borroka i deu grups d'extrema dreta, molt bona gent tots, que ja han anunciat que no faltaran a la mani.
Per tant, avui més que mai, cal recuperar l'argument clàssic. Tots els que no els donen un suport inqüestionable estan contra les víctimes i per tant són amics dels terroristes. Rajoy avui no els dóna suport, per tant Rajoy és amic dels terroristes. Qui ho havia de dir, oi?