dilluns, 13 d’agost del 2007

m'agradaria saber qui són els que programen certs actes de certes festes majors ...



David Bisbal, com a casa a la Bisbal


El cantant va presentar «Premonición» davant d'uns 5.000 espectadors

Unes 5.000 persones van assistir ahir a la nit al concert que David Bisbal va oferir a l'antic camp de futbol de la Bisbal d'Empordà, en el marc de la gira de presentació del seu tercer disc, Premonición. Acompanyat d'una banda molt competent, en què destacava el saxofonista Pep Poblet, Bisbal va fer un bon repàs a tota la seva carrera.
En un ambient de festa major, el públic bisbalenc va rebre el cantant més popular sorgit de l'acadèmia i l'engranatge promocional d'Operación Triunfo, una etapa que David Bisbal ja ha superat per iniciar pel seu compte una gran aventura internacional, que l'ha portat tant per tot Amèrica com per bona part d'Europa i especialment a Alemanya.
La gira de Premonición està concebuda, com totes les grans gires d'estiu, per sorprendre el públic amb un gran muntatge escènic i un impressionant desplegament de mitjans. David Bisbal va oferir, com ja estava anunciat, dues hores d'espectacle i «emocions fortes», basades sobretot en els singles del seu últim disc, com ara Quién me iba a decir i Silencio, però sense oblidar tampoc, òbviament, els èxits dels seus dos àlbums anteriors, Corazón latino (2002) i Bulería (2004), com ara Ave María i la inevitable Bulería. Com ja és habitual en tots aquests concerts cerimonials, les primeres files van ser de seguida ocupades per les seguidores més fidels, que van actuar com a gran cor improvisat.
Tot i que no va sortir de la plaça amb les dues orelles i el ple total, David Bisbal es va emportar un bon record d'aquest poble de l'Empordà que, coses de la vida, es diu com ell. En realitat, una casualitat com qualsevol altra.





DIARI DE GIRONA