dijous, 16 de febrer del 2006

En Maragall ja té bloc !!!!

Doncs sí. Ara s'ha adonat que existeixen !!!! Bé, se n'ha adonat ell, li han fet adonar o se n'han adonat uns altres. El fet és que el nostre president ja té un bloc. Un bloc es pot definir com una pàgina personal en què el seu autor hi pot penjar diverses coses: articles seus, articles d'altres, articles que diu que són seus però que estan escrits per altres i un llarg etcètera. Això, és clar, en blocs formals. Perquè després venen els blocs com el meu, en què hi penjo de tot. Però el que és fonamental és que sigui escrit per un mateix.
Doncs bé, en Maragall diu que hi escriurà un cop per setmana (uff, quin estrès que tindrà. Potser s'haurà de llevar abans i tot !!). Però tota la resta no ho ha fet pas ell. Tot són enllaços a la pàgina web de la Generalitat, que paguem entre tots. Per cert, qui pagarà el bloc del president?

The Maragall's blog

PD. Per cert, el seu bloc ja acaba en .cat. A veure quan tarden els seus companys socialistes a queixar-se'n. I hi haurà la versió en valencià? Perquè és clar, els socialistes (espanyols, catalans, valencians, balears, vascos ...) van votar afirmativent l'estatut valencià, que entre d'altres coses otorgava al valencià un rang d'idioma diferent que el del català. Però això ja és un altre tema ...

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues me mola + q el teu, ara hem fare super fan d'en mara!!!! :p