dijous, 16 de febrer del 2006

El PP expulsarà el regidor de Lloret per les crítiques al partit

El PP català expulsarà del partit el regidor popular de l'Ajuntament de Lloret, Joaquim Teixidor, que avui al matí ha demanat la dimissió d'alts càrrecs populars, com ara el secretari general, Ángel Acebes, i el portaveu al Congrés, Eduardo Zaplana, de qui diu que no han acceptat la derrota electoral del 14-M. Teixidor també ha criticat la recollida de signatures contra l'estatut i ha reclamat que Josep Piqué reforci el liderat en el PPC.

Teixidó ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio, justament l'endemà que Mariano Rajoy fes campanya contra l'estatut a Barcelona.

El PP de Girona ha convocat avui a la tarda una reunió urgent per a tractar les declaracions de Teixidó. És previst que la direcció dels populars gironins sancionin d'alguna manera al regidor. La presidenta del PP a Girona, Concepció Veray, ha dit, a més, que Joaquim Teixidó vol fer mèrits així per a incorporar-se a les files de CiU.

VILAWEB

Suposo que en Rajoy no farà com amb en Piqué i s'hi reunirà per intentar que no plegui. Aquest regidor té els dies força comptats. Ja se sap que en tots els partits polítics, en tots, aquells que no segueixen gaire la línia oficial són, amablement, exclosos.