divendres, 16 de desembre del 2005

No me llames iluso


Dijous que ve pot ser que siguem millonaris. O no, que és l'opció amb més possibilitats. Saber si som afortunats en els premis grossos no costa gaire saber-ho perquè tots els mitjans de comunicació ho aniran repetint de manera ininterrompuda. Que si la grossa ha tocat a Sort, que si a Els Hostalets de Pierola ha tocat part del cinquè premi, etcètera. El que costa més és conèixer els premis més petits, aquells en què et tornen duro per pela (no sé com es dirà ara en euros). Si en tens uns quants, et passes tot el matí de l'endemà mirant el diari i buscant número per número.

Doncs això s'ha acabat. Des de fa dos anys ho faig d'una altra manera. Jo faig servir aquesta opció però segurament n'hi ha moltes més. La pàgina web d'El Periódico ofereix un servei on es poden introduir els números de loteria i la quantitat de diners que s'hi ha jugat. I el dia 22, quan ha acabat el sorteig, només cal clicar el botonet que posa comprovar premis, i et diu inmediatament quins són els números premiats. O sigui, molt més fàcil que mirar el diari.

L'únic problema, que tampoc ho és, és que t'has de registrar. Però és gratuït i si poses que no vols publicitat no t'enviaran correus ni res d'això. I és inmediat.