dimarts, 27 de desembre del 2005

La foto dels reis és una enganyifa

Passa-ho!
Iu Forn

I vostè vinga fotre conyetes amb la foto oficial de ses majestats felicitant-nos el Nadal. Sí, em refereixo a la foto que es pot veure a l'adreça d'Internet www.casareal.es i que està just a la dreta de la pantalla clicant felicitaciones de Navidad. Però ¿no li fa vergonya fer brometa d'aquesta cada cop més reduïda família formada només per... esperi que els compto, que últimament la cosa s'ha complicat... són el rei, la reina, el nen, la Leti, la nena del nen i la Leti, la infanta d'allà, el marit aquell que té, en Froilán i la nena, la nostra infanta, l'Iñaki, els tres nens i la nena... exacte, formada només per quinze persones.

Ja sé que vostè s'ha mirat la foto i ha exclamat coses com: 1) Però si el rei no té coll i sembla que tregui el cap de darrere d'una d'aquelles figures de cartró que tenen un cos dibuixat!, 2) Però si al rei li falta una cama!, o 3) Però si un dels nens Urdangarin sembla l'avi de la família Monster!... I mira que els Urdangarin són macos. Però que no veu que la foto és un muntatge, i mai millor dit?

En un moment en que Ej-paña s'enfonsa veient com la COPE ha de demanar perdó per les brometes que fa, com Madrit 2012 va perdre perquè un senyor es va equivocar de botó, com boicotejadors al cava català se'l beuen igualment però etiquetat a València, com la grossa i les grossetes cauen a Catalunya, com l'avió d'en Bono aterra tres pobles més enllà d'on tocava o com el Real Madrit és a onze punts, ¿no s'adona que això de la foto mal feta és per desviar l'atenció? Passa igual amb la foto que es pot consultar a la mateixa adreça i on la família Marichalar desitja bones festes dins d'una piscina. Són instants d'humor perquè la humil ciutadania superi els mals moments que travessa la pàtria. Ai senyor, quants sacrificis ha de fer la règia família per donar un bri d'esperança a aquesta Ej-paña que entre tots volen destruir.


El que va retocar no ha fet en la seva vida cap curs d'edició d'imatges. Ni tan sols amb el paintbrush

Felicitació de nadal dins d'una piscina? Amb el fred que fa i aquests remullant-se ...


AVUI
CASA DE SU MAJESTAD EL REY