dilluns, 19 de desembre del 2005

El cava de la bruixa d'Alcampo

Passa-ho!
Iu Forn

Però a veure una cosa, realment ens fan o no ens fan boicot? Observem tres fenòmens: ¿És boicot o no el cartellet a la secció de caves d'Alcampo que diu que al passadís del costat del WC tenen un extens assortit de productes no catalans? Aquest humil servidor va enviar un correu electrònic als senyors (i senyores) Alcampo. Vaig identificar-me com a periodista i els vaig preguntar dues cosetes molt fàcils de respondre, fins i tot per a ells (i elles): 1) ¿prendran mesures contra el/la responsable del cartellet? i 2) ¿què han previst fer si pateixen un boicot a Catalunya? Van ser molt amables de contestar-me la mateixa nota de premsa que tenen penjada a la seva web. Imagino que al dir-los que era periodista i català van suposar que no era capaç de trobar la nota per mi mateix.

També tenim els dos grans productors de cava (per volum d'elaboració) afirmant que els han baixat al voltant d'un 5% les vendes a Ej-paña. M'estranya molt, perquè estic segur que moltes llars de la madre patria no renuncien a consumir aquest cava acompanyant saborosos entrepans de chopped fets amb pa de benzinera.

I finalment tenim el tema Bruixa de Sort. ¿Vostè ha sentit algun d'aquests hereus del corrent filosòfic nascut a Puerto Hurraco que demanin que ningú compri loteria de Sort? No, oi? Criden a no consumir productes catalans, però amb la loteria que ven el senyor aquell que sempre surt darrere d'un puro immens, callats com bisbes. Fa setmanes que al senyor del puro no li queda ni un dècim de Nadal... i miri que té material per vendre. I li continuen arribant centenars d'autocars de tot Ej-paña als quals ja està venent loteria de Reis i fins i del sorteig especial de les vacances d'agost.

Boicot? Miri, quan vegi que el senyor de Sort en comptes de loteria despatxa frankfurts, voldrà dir que tot està perdut. Mentrestant...

AVUI