dijous, 22 de desembre del 2005

Els 510 milions d'euros de la Grossa de Nadal han tocat tots a Vic

El número 20.085 ha estat premiat amb la 'Grossa' del Sorteig de Nadal, dotat amb 3 milions d'euros. Ha estat venut íntegrament a l'administració número 3 de Vic, situada al carrer Manlleu. La pluja de diners és impressionant, ja que aquest any s'han incrementat els premis i el que ha caigut a Vic és la xifra rècord de 510.000.000 d'euros, que traduït a pessetes -pels qui encara fan els números a l'antiga- són uns vuitanta cinc mil milions. La sort ha estat molt repartida en participacions que s'han venut en diferents bars i restaurants de la ciutat. Ha tocat a llocs de molt moviment de gent com, per exemple, al Restaurant can Pamplona situat a la zona del Sucre, a Cal Curt, un bar-restaurant de la Calla, on hi ha la seu dels ocellaires o al bar Ronda, situat davant de la clínica l'Aliança. També ha estat afortunats amb aquest número el hoquei de les Masies de Voltregà. L'ambient en tots aquests llocs ha estat de gran eufòria aquest migdia i el carrer Manlleu ha estat, fins i tot, una estona tallat al trànsit. Aquesta és ja la tercera vegada que la grossa de Nadal toca a la ciutat de Vic. El número s'ha cantat a les 12.10 hores, en el primer filferro de la vuitena taula. Ha cantat el número Eliana Gonzaga i el premi Aránzazu Herrera. Cal remarcar que la redacció de Vilaweb Vic està situada a uns escassos cent metres de Cal Curt, però tot i aixi no ens han tocat ni cinc cèntims.

VILAWEB VIC

Enhorabona a tots els viguetans i viguetanes i comarca d'osona en general. Si un dia passeu per Sant Dalmai, passeu per casa i sereu molt benvinguts ... jeje.
Crec que això és un pacte entre no se qui. Ens toca la grossa de nadal però no veure'm ni un euro del nou finançament. Per tant, com sempre hi surten guanyant els altres.