diumenge, 11 de novembre del 2012

Cursa del Club Tennis La Bisbal

Enguany era la tercera edició d'aquesta cursa però cap any hi he pogut anar perquè coincidia amb la festa eròtica. En aquesta edició, i amb bon criteri, han avançat la cursa dues setmanes i així es poden fer les dues coses sense haver-ne d'escollir tant sols una.

A les 9 del matí hem engegat motors amb una miqueta de fresca però que ràpidament s'ha esvaït. Se surt des del club de tennis, a dalt de tot d'El Remei, i per això el primer quilòmetre va avall. A partir d'aquí, tot planer vorejant el Daró direcció Matajudaica. Aquí creuem el Daró i ens enfilem tirant una mica amunt cap a Casavells. Girem cap a l'esquerra direcció Corçà i acabem enfilant cap a Castell d'Empordà tot superant la darrera rampa. 

És una cursa molt ràpida, massa i tot, i al final he anat pensant en la mitja de Ripoll de la setmana que ve i per això m'ho he acabat agafant amb una mica més de calma ... però no us penseu que amb molta. Finalment, gairebé 12 quilòmetres en 51 minuts. Botifarra, tovallola i cap a casa a fer una dutxa aprofitant que en cinc minuts ja hi era.