dilluns, 12 de novembre del 2012

Arriben els calçotets que absorbeixen les olors ... dels pets!

Arriben els calçotets que absorbeixen les olors

Serveix per alleujar flatulències sense molestar els que estan al voltant. Una empresa japonesa ha trobat el grial dels teixits: un que no deixa passar l'olor. L'artífex de l'invent és l'empresa tèxtil japonea Seiren. "Hem trigat uns quants anys desenvolupar uns calçotets desodorants que resultin còmodes i eliminin les olors fortes de forma ràpida", va explicar Nami Yoshida, una portaveu de l'exitosa companyia.
"Al principi pensàvem que vendríem sobretot a hospitals i clíniques de repòs, però un nombre increïble de persones van començar a comprar-los, sobretot els homes de negocis que passen molt temps al dia de cara al públic", va especificar Yoshida.

Partícules de ceràmica

El secret està en la inclusió de partícules de ceràmica a la fibra tèxtil.
Després de l'èxit, Seiren ha ampliat el seu concepte de negoci i ara ofereix una gamma de 22 productes diferents: els mitjons antiolor, la samarreta que absorbeix l'olor de les aixelles.
Els japonesos són un poble molt compromès amb la discreció del cos. Tenen inodors que emmascaren els sorolls considerats inapropiats amb el refilet dels ocells o la remor d'una cascada.