diumenge, 3 de juny del 2012

XXIII Cursa de l'Alba a Salt

Tradicional cursa de principis de juny per les Deveses de Salt. O, altrament dit, la cursa on ens trobem amb en Jordi Ramos cada any i ens actualitzem dades. Quan he arribat a Salt ja hi havia algun Trankil xerrant, inscripció gratuïta (dues de seguides en tres dies), foto de rigor, poc escalfament i sortida de cavall.

És una cursa totalment planera on els dos primers quilòmetres es fan per dins de Salt (el carrer Major) i llavors entres a les hortes i a les Deveses. Els tres primers quilòmetres han estat molt ràpids (per sota els quatre minuts) i els he fet amb en Jordi Ramos i en Jordi Serra perquè a l'Oriol ni el veiem. Però, com ja preveiem, el ritme ha anat desaccelerant i costava cada cop de mantenir-lo tant ràpid. Per això, els següents quilòmetres ja queien amb un segons per sobre dels quatre minuts. No he pogut acabar amb en els Jordis però els he tingut a vista tot el tram final. 

Finalment, 34m55s en 8'6 quilòmetres a un ritme de 4m04s el quilòmetre, 1 minut i 15 segons menys que fa dos anys. Un molt bon temps!
Us deixo l'enllaç al wikiloc.


2 comentaris:

Jordi Serra ha dit...

Al final he afluixat per arribar junts però darrera teu tenies el meu germà gran, he tornat a apretar fins l'arribada, ja saps, a la familia ni aigua!!

jesús ha dit...

Jeje. Ho entenc perfectament!