dilluns, 11 de juny del 2012

Violadors i necrofílics ... els pingüins

Científics britànics van silenciar aspectes de la vida sexual dels pingüins

Aspectes de la vida sexual dels pingüins descoberts per una expedició britànica a l'Antàrtida s'han mantingut amagats des de fa més d'un segle per por que escandalitzessin el públic. Els detalls han estat revelats ara després de ser publicat l'estudi pel Natural History Museum de Londres, segons explica la BBC.

George Murray Levick, un dels científics que van integrar l'expedició del capità Scott, que va arribar  al pol Sud el 1910, va descobrir que els pingüins assetjaven sexualment la seva parella, copulaven amb femelles mortes i violaven la seva parella. A més de documentar el sexe homosexual, fet del qual ja es van adonar en diversos zoològics.
Levick va ser el primer humà que va estar durant una temporada de cria amb una colònia de pingüins a Cape Adare, a l'Antàrtida. I els detalls que va descobrir el sorprenien tant, que va prendre les seves notes en grec perquè no fossin accessibles a la resta de col·legues. 

Al tornar al Regne Unit, el científic va intentar publicar l'estudi, que va titular La història natural del pingüí d'Adèlia , però va ser considerat "excessiu" per al seu temps i se'n va restringir el coneixement --text i il·lustracions-- a un selecte grup de científics. Una d'aquestes còpies és la que ara s'ha trobat.
El descobridor del text, Douglas Russell, conservador al National History Museum, atribueix l'escàndol a l'esquema de "tractar els pingüins com si fossin personetes, quan només són ocells".