diumenge, 24 de juny del 2012

Revetlla de Sant Joan atípica

Després de nou anys celebrant la revetlla de Sant Joan a Sant Dalmai, aquest cop l'hem feta ben lluny de casa. Aprofitant la revetlla i el dia de Sant Joan, vam decidir anar a fer el Pedraforca. Era una ascensió que feia temps que la volíem fer però encara no havíem trobat mai el dia. I aquest cap de setmana l'ha estat.

Després de dinar, carretera i manta direcció Vic per l'eix i abans d'arribar a Manresa, agafem una superautovia de 120 fins a Berga. Llavors només quedava una estoneta fins a Guardiola de Berguedà i uns vint minuts més fins gairebé a Saldes.

Parada i fonda al càmping El Repòs del Pedraforca, que ja hi havia anat feia anys amb els meus pares. No el recordava gaire pels anys que feia i perquè quan ets petit ho veus tot diferent. Montem la nostra 2 seconds nova, clavem les piquetes, montem el matalàs i els sacs i tot a punt. Sopem i celebrem la revetlla amb una coca de Sant Joan i una ampolla de cava mentre Espanya marcava el primer gol. Feien el partit en una pantalla gegant i la segona part m'hi vaig acostar a veure si passava un miracle. Però no va ser. Ens haurem d'encomanar a sant Cristiano el proper dimecres.

I un cop a la tenda per dormir, ens adonem que a Saldes feien revetlla ... fins a les sis del matí. De fet, quan ens hem llevat ja feien les darreres cançons amb el típic Boig per tu per acabar. Tot i la música de fons, hem pogut descansar força.