diumenge, 17 d’octubre del 2010

Marxa de l'Arboç de la Bisbal

Tot i que sembli poc creïble, aquest ha estat el segon cop que l'he feta. La primera fa molts i molts anys, quan encara era de 28 quilòmetres i me'n recordo d'haver arribat per Fonteta. Aquest any, i com passa molt sovint en les marxes, el recorregut s'ha escurçat força i hem hagut d'escollir entre una de 13 i una de 18 quilòmetres. Finalment, he optat per la segona.

A les vuit del matí feia una rasca força considerable (8 graus) i tot just clarejava. Hem sortit de la piscina, hem creuat la carretera de Calonge i ens hem dirigit cap a Sant Pol, sempre per corriols plens de pedra i de gent. Un cop passat Sant Pol i el primer control hem arribat a Santa Llúcia d'Arboç, on pocs metres després hi havia la trenca entre la curta i la llarga. La curta ja havia arribat al seu punt més elevat però la llarga encara li faltava un bon tros. Després de tornar a creuar la carretera i agafar el camí que porta al Puig d'Arques, hem arribat al Coll de Bregó i llavors tot ha estat més fàcil i de baixada. Al final, 18 quilòmetres en 1h40m. Un bon entrenament per la cursa del Carrer Nou.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJJ1Y6jiQBZn-zOhoygGDvnR4m4-PW_cAC0NgbA11nzdAnIf0bT1JcwhqqZx2FnVFfQ7IEvFik6yCDOHsinZnIY3B4MQytys1B-l4frwc9f1o4nT2zsCsP-OcSm31Sc5llzjo8/s400/marxa.JPG