dijous, 25 de maig del 2006

Manual d'autoprotecció per a xalets

Passa-ho!

Iu Forn

Diuen que les autoritats han dit que el millor per afrontar l'onada de robatoris que diuen que patim a les urbanitzacions és l'autoprotecció. Doncs aquí teniu uns quants consells:

Procuri que els aspirants a robar casa seva només puguin aconseguir l'entrada a través del RACC. És una garantia que molts es quedaran amb les ganes.

Instal·li a l'exterior de casa seva unes pantalles que només emetin el TN vespre de TV3. Quan els assaltants les mirin, encara que siguin uns breus segons, quedaran adormits d'una manera fulminant. Si opta per no tenir compassió, llavors passi una vegada i una altra les declaracions de Javier Solana sobre Montenegro i el delírium trèmens.

Posi radars de trànsit a totes les entrades de la seva torre. Si els lladres entren corrents, seran detectats immediatament i llavors cent mil patrulles (o més) els perseguiran per infringir el Codi de Circulació. Ah, i a més els senyors delinqüents rebran un sermonet del gran Olmos, aquell que mana al Servei Català del Trànsit.

Instal·li's a la porta la que (encara) és la cúpula d'Esquerra. Quan els intrusos els preguntin "Que podem passar?" ells (i elles) els contestaran "Ara toca no". D'aquesta manera els dolents giraran cua (aclariment, quan dic "dolents que giraran cua" em refereixo als intrusos, no a la cúpula, pròpiament dita).

Si era client del Foro Filatélico, empaperi els murs exteriors del seu xalet amb els segells. En veure'ls, els xoriços pensaran: "Marxem perquè a aquests ja els han robat més del que els podem robar nosaltres".

Substitueixi els gossos per Zaplebes i Fede J., que borden molt millor, on va a parar.

I si res de tot això li funciona, no tingui compassió i vaporitzi la seva urbanització amb un d'aquests perfums tan de moda i que maregen de potents que són. Li recomano un que fa com una olor de tabac i que fa venir arcades i tot.


AVUI