dimecres, 27 d’abril del 2005

L'alcalde de Pontons

PASSA-HO!

Alcalde de Pontons rima amb...

Iu Forn
iuforn@ya.com
Espectacular entrada al món mediàtic i per la porta gran de l'alcalde del PP de Pontons (Alt Penedès), l'il·lustre ciutadà anomenat Lluís Fernando Caldentey.
Res, que estava ahir el xicot conduint, segons ell mateix ha confessat, i el van trucar de RAC 1. Era per preguntar-li si farà com altres alcaldes del seu partit i es negarà a casar parelles homosexuals. I en Lluís Fernando, pobret, entre el mòbil, el volant, els pedals (ni més ni menys que tres), el canvi de marxes i el seu propi cervell, així tot a la vegada, doncs va dir el que tothom diu en aquestes circumstàncies: "Els homosexuals són persones tarades que neixen amb una deformació psíquica o física".
El que no entenc és per què el PP de Catalunya ha decidit suspendre'l de militància i obrir-li un expedient disciplinari si aquest home ha demostrat que té grans valors com:
La tolerància. Insulta els homosexuals, sí. Però n'ha apallissat algun? Oi que no? Per tant, com diria en Piqué, "Senyors, no traiem les coses de collaguera".
La solidaritat. Aquest home podria haver dipositat les seves parts nobles a sobre de les tecles d'un piano i podria haver tancat la tapa de l'instrument musical a una velocitat de 100 milions de quilòmetres per segon. Doncs no, escolti, no ho ha fet. Ell ha preferit regalar-nos la seva opinió sobre altres ciutadans. Digui'm si això no és ser solidari.
La visió comercial. El 95% dels catalans no havien sentit mai a parlar de Pontons i en canvi ara el 200% es pregunta quin carai de poble és aquest que vota alcaldes com aquest. Aquesta fama sobtada pot ser aprofitada per fer una ruta amb visites guiades per l'alcalde a les habitacions fosques dels locals més emblemàtics de Sitges i el Gaixample.
La sensibilitat. Per refermar la seva tesi va dir que no ha vist mai "dos gossos mascles fent l'amor". Ja ho veu, els gossos no follen sinó que fan l'amor. En Caldentey, que és un poeta.
Però el més gros d'aquest home és no haver tingut cap fill ni cap filla homosexual. D'aquesta manera ningú que sigui sang de la seva sang li podrà prendre mai el títol de tarat oficial de la família. Felicitats, xato. AVUI

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bon comentari jejeje, sobretot el que fa referència a la sensibilitat del faltat aquest.No havia sentit mai a parlar de Pontons però hem sembla que no hem veuran gaire per allà, no sigui que perdi massa encefàlica pel camí.Que vagi molt bé amb el bloc!!