divendres, 8 d’abril del 2005

Ernest de Hannover, a reanimació en un hospital de Mònaco per una afecció de pàncrees i fetge

Ernest de Hannover ha estat traslladat a la unitat de reanimació d'un hospital del principat de Mònaco, on està ingressat des de dilluns per una afecció al pàncrees i al fetge. L'estat del marit de la princesa Carolina és "seriós però no irreversible", segons han insistit fonts pròximes a la família.

A banda d'això, no s'han donat més detalls sobre la malaltia que ha obligat a l'ingrés hospitalari del marit de la princesa Carolina, que és al centre Princesa Gràcia del Principat. Però els mitjans de comunicació francesos parlen des d'un pronòstic "seriós" fins a un possible "coma", i es refereixen a diverses fonts de palau o mèdiques, sense confirmació oficial.

Per la seva part, el diari sensacionalista alemany "Bild" afirma, després de consultar un metge expert en la matèria, que el príncep Ernest podria estar afectat per una pancreatitis, malaltia que pot arribar a ser mortal. Segons el doctor Christoph Fischer, "una pancreatitis pot ser provocada, entre altres raons, per l'abús crònic i excessiu de l'alcohol o per l'estrès".

Ernest de Hannover es va casar amb Carolina de Mònaco el 23 de gener de 1999. La parella té una néta, Alexandra, que va néixer el 20 de juliol del mateix any. TELENOTICIES.COM

No sigueu malpensats !!!!!!!!!!!! L'alcohol no hi ha tingut res a veure ... :-p